JuhaniNurminen kummajainen

Pakko painaa paljaalla?

  • Pakko painaa paljaalla?

Kondomi on ainoa ehkäisyväline joka suojaa sukupuolitaudeilta. Abortti on ehkäisykeinona kallis ja epäkäytännöllinen. Aborttia voinee pitää tuossa mielessä myös ihmisarvoa alentavana, ja itsetunnon päälle käyvänä?

Onkin hyvä, että monet Suomen kunnat ovat kiinnittäneet, etenkin nuorten, ehkäisyyn huomiota. Eilen alueuutisissa kerrottiin, että Espoon kaupunki alkaa tarjota nuorille maksutonta ehkäisyä. Jatkossa Espoo tarjoaa uutisen mukaan nuorille ilmaiseksi e-pillerit, kierukan, tai ehkäisykapselin.

Miehille Espoo, kuten moni muukin kunta tarjoaa joko selibaattia, rahan hankimista, tai sen varmistamista, että nainen hoitaa ehkäisyn tavallaan - jos hoitaa. Miehille kun ei toistaiseksi ole tarjolla muuta ehkäisykeinoa kuin kondomi, joka siis suojaa myös sukupuolitaudeilta. Kondomi ei kuitenkaan ainakaan Espoon ehkäisyvälinelistaan uutisen mukaan sisälly.

Miksi tasa-arvo ei tässä asiassa toteudu?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Niin, olisko lopulta tehokkainta ostaa ja jakaa valtava määrä kumeja. Massana kun ostaa niin hintaa jää joitain kymmeniä senttejä kappale.

Samoin kehitysapuun, miljardilla kondomeja vaan.

Juhani Nurminen

Ainakin tuo kehitysapuideasi on hyvä, ellei suorastaan erinomainen!

Toimituksen poiminnat